Specialisaties

Voor uw eerste afspraak in onze praktijk zijn er 3 mogelijkheden:

1. Intake
Bij dit eerste contact neemt de tandarts uitvoerig een anamnese met u door. Een uitgebreid mondonderzoek wordt uitgevoerd al dan niet gecombineerd met röntgenfoto's waarbij we zowel uw tanden als uw tandvlees grondig onderzoeken. Aan de hand van de Dutch Periodontal Screening Index (DPSI) meten we de gezondheid van uw tandvlees.
Rekening houdend met uw wensen stellen we een behandelplan voor.

2. Urgentie
U hebt een dringende klacht (pijn, fronttand afgebroken, probleem met prothese,…)? Naargelang de ernst van de klacht proberen we u de dag zelf nog te helpen.

3. Consultatie
U hebt een vraag of wenst een tweede opinie over een tandheelkundig probleem.

Alle behandelingen worden steeds meteen na de afspraak aan de balie afgerekend.
Betaling via overschrijving is niet mogelijk.
I.v.m. de maatregelen tegen COVID-19 worden cash betalingen momenteel niet toegestaan.

Voor een eerste bezoek aan de praktijk, zullen wij u vragen om 3 formulieren in te vullen om uw dossier te kunnen vervolledigen. De formulieren (Administratieve gegevens, ASA formulier en Anamnese formulier) vindt u op deze website terug op de pagina Contact. De aanlog gegevens (gebruikersnaam en paswoord) worden verschaft bij het telefonisch vastleggen van uw afspraak.
Alle gegevens worden verzameld, verwerkt en gedeeld conform de Algemene Verordering Gegevensbescherming. De verwerkingsverantwoordelijke is de praktijkeigenaar Nicholas Demoor.